Meldingen tijdens de vergadering
Kennisgevingen tijdens een meeting
Wat de kennisgevingen die u mogelijk ziet tijdens een gesprek betekenen, en wat u eraan kunt doen.
"Deze meeting is geopend in een ander tabblad"
U bent opnieuw deelgenomen aan dezelfde meeting in een ander tabblad of venster van dezelfde browser, dus dit tabblad is losgekoppeld — een meeting draait tegelijkertijd in slechts één tabblad per apparaat. Klik op Teruggaan naar hier om in dit tabblad verder te gaan (waarbij het andere tabblad wordt losgekoppeld), of schakel gewoon naar het nieuwste tabblad.
Deelnemen vanaf een tweede apparaat is anders en werkt normaal — u verschijnt als een afzonderlijke deelnemer.
"Transcriptie niet beschikbaar"
Wordt één keer direct na deelname getoond wanneer de transcriptieservice geen verbinding kon maken met dit gesprek. De meeting zelf wordt niet beïnvloed — audio, video, live-vertaling, ondertiteling, chat en scherm delen blijven allemaal werken — maar het opgeslagen transcript en de AI-samenvatting worden niet aangemaakt voor dit gesprek.
"Vertaal limiet bereikt"
Vertaalminuten worden afgetrokken van het abonnement van de host, en de status is voor iedereen in de ruimte hetzelfde. Wanneer de maandelijkse limiet van de host op is:
- verschijnt er een badge met "Vertaal limiet bereikt" in de bedieningsbalk; de tooltip legt uit dat de vertaling is gepauzeerd totdat de limiet wordt gereset of het abonnement wordt geüpgraded
- zijn de schakelaar voor vertaling en de taalkiezer in het menu Meer uitgeschakeld
- een vertaalsessie die al draait in deze meeting gaat door; wat wordt geblokkeerd is het inschakelen van vertaling, het wijzigen van de taal en vertaling in nieuwe meetings
De kennisgeving bevat, indien bekend, wanneer de volgende gratis toeslag beschikbaar komt. Zie Facturering & Abonnementen voor de limieten per abonnement.
"Meeting eindigt binnenkort" / tijdslimiet bereikt
Op het Basic-abonnement zijn meetings beperkt tot 1 uur. Er verschijnt een waarschuwing 5 minuten voor de limiet; bij het bereiken van de limiet eindigt de meeting automatisch voor alle deelnemers. De host ziet vervolgens een aftelling van 60 seconden voordat dezelfde link opnieuw kan worden gebruikt — of kan upgraden om de limiet volledig te verwijderen. Andere deelnemers kunnen opnieuw deelnemen zodra de host de meeting herstart.