Oznámení během meetingu
Upozornění během meetingu
Co znamenají upozornění, která se mohou zobrazit během hovoru, a co s nimi dělat.
"Tento meeting je otevřen v jiné kartě"
Znovu jste se připojili ke stejnému meetingu v jiné kartě nebo jiném okně stejného prohlížeče, a proto bylo toto připojení odpojeno — meeting může na jednom zařízení běžet vždy jen v jedné kartě. Kliknutím na Return here budete pokračovat v této kartě (druhá se tím odpojí), nebo se jednoduše přepněte na novější kartu.
Připojení z druhého zařízení je něco jiného a funguje běžně — zobrazíte se jako samostatný účastník.
"Přepis není k dispozici"
Zobrazí se jednorázově hned po připojení, pokud se služba přepisu nedokázala k tomuto hovoru připojit. Samotný meeting tím není ovlivněn — zvuk, video, živý překlad, titulky, chat i sdílení obrazovky dál fungují — ale uložený přepis a AI shrnutí pro tento hovor nebudou vytvořeny.
"Dosažen limit překladu"
Minuty překladu se čerpají z tarifu hostitele a stav je pro všechny v místnosti stejný. Když hostiteli vyčerpá měsíční limit:
- v ovládacím panelu se objeví štítek „Dosažen limit překladu"; jeho nápověda vysvětluje, že překlad je pozastaven, dokud se limit neobnoví nebo dokud nebude tarif navýšen
- přepínač překladu a výběr jazyka v nabídce More jsou zakázány
- překladová relace, která již v tomto meetingu běží, pokračuje; zablokováno je zapnutí překladu, změna jazyka a překlad v nových meetinzích
Upozornění obsahuje také informaci, kdy bude k dispozici další bezplatný limit, pokud je známo. Limity jednotlivých tarifů najdete v části Billing & Plans.
"Meeting brzy skončí" / dosažen časový limit
V tarifu Basic jsou meetingy omezeny na 1 hodinu. Upozornění se zobrazí 5 minut před dosažením limitu; po jeho dosažení se meeting automaticky ukončí pro všechny účastníky. Hostitel poté uvidí 60sekundové odpočítávání, než bude možné se ke stejnému odkazu znovu připojit — nebo může tarif navýšit a omezení úplně odstranit. Ostatní účastníci se mohou znovu připojit, jakmile hostitel meeting znovu spustí.